utorak, 9. veljače 2016.

Slatina-Provala u kuću starice

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com





Jučer , 8. veljače u poslijepodnevnim satima u slatinskoj Ulici Ive Tijardovića na kućnom broju 25, dogodila se provala u kuću starice.

Po neslužbenim saznanjima u kuću starice J. K. (oko 90 godina) , provalio je muškarac D. K. srednje dobi iz Slatine. Muškarac je u prostorije kuće, u kojoj obitava starica, ušao tako što je podigao roletu , otvorio prozor, te ušao u unutrašnjost.

Po navodima izvora, netko od susjeda je primjetio aktivnost D. K. dok je ulazio u kuću i prijavio policiji, koja je istog uhitila pri pokušaju bijega. Također, kako neslužbeno saznajemo, u kući je bila i treća osoba, majka uhićenog provalnika. Inače, majka provalnika i sam D. K. , pomažu teško pokretnoj starici u kućnim poslovima, cijepanju i slaganju drva,te odlaze u trgovinu po namirnice.

Isto tako, po neslužbenim informacijama, saznajemo da je provalnik D. K. bio u vidno alkoholiziranom stanju,  po čemu je inče poznat slatinskoj javnosti.

Službenici Policijske postaje Slatina napravili su očevid, a pošto se policija o slučaju još nije službeno očitovala, šteta nastala provalom može se samo nagađati. (DF)

Foto DF :