utorak, 9. veljače 2016.

LAG Marinianis zaprima projektne ideje do 16. veljače

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com





Lokalna akcijska grupa ”Marinianis” obavještava sve gospodarstvenike i poljoprivrednike da sukladno dogovoru sa prošle skupštine koja je održana 4. veljače 2016. godine pošalju  prijedloge projektnih ideja na razmatranje.

Zaprimljene ideje će u LAG-u Marinianis razmotriti i uvrstiti u izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a Marinianis. Lokalna razvojna strategija LAG-a Marinianis predstavlja  strateški dokument s točno definiranim ciljevima, strateškim prioritetima i aktivnostima za njihovo ostvarenje. U razdoblju do 2020. Lokalna razvojna strategija će predstavljati osnovu za rad LAG-a Marinianis, te će omogućiti davanje podrške i financiranje pojedinih projekata iz natječaja Europskih fondova.

Idejne projekte možete poslati pomoću obrasca – ”Obrazac za prijavu projektnih ideja”  koji je potrebno popuniti i poslati na e-mail lag.marinianis@gmail.com, najkasnije do 16. veljače.