utorak, 9. veljače 2016.

Filmovi u slatinskom kinu , četvrtak, petak i subota

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com





U četvrtak, 11. veljače u slatinskom kinu, moći ćete pogledati dramu ''Soba'' s početkom 20 sati po cijeni ulaznice od 20 kuna.

Petak i subota , 12. i 13. veljače, rezervirani su za filmove : komediju ''Pedeset nijansi crne'' s početkom u 19 sati po cijeni ulaznice od 20 kuna i akcijsku SF avanturu ''Deadpool'' s početkom u 21 sat po cijeni ulaznice od 20 kuna.


Poput svake dobre majke, Ma se posvetila tome da je Jack sretan i siguran, dajući mu puno topline i ljubavi, često radeći tipične stvari poput raznih igara i pričanja priča. Njihov život, međutim, je sve osim tipičnog – zarobljeni su – zatvoreni u malom prostoru bez prozora od oko 9 kvadratnih metara, koji Ma eufemistički zove „Sobom“. Ma je za Jacka stvorila cijelis svemir unutar Sobe, i ne preže od ničega kako bi mu omogućila da živi ispunjenim životom. Ali Jackova znatiželja o njihovoj situaciji samo raste i kad njezina izdržljivost dosegne svoje granice, zajedno će se upustiti u rizičan bijeg koji će ih na kraju suočiti s onime što može ispasti još strašnijim: stvarnim svijetom.





Marlon Wayans je Christian Black. Tijekom poslovnog intervjua očarat će ga sramežljiva Hana, s kojom će se upustiti u burnu vezu. Kako bi cjelokupni doživljaj bio što humorističniji Wayans će se u filmu referirati na neke zanimljive svjetski poznate face.




Deadpool je započeo život kao Wade Wilson, elitni operativac Specijalnih snaga koji se pretvorio u plaćenika. Kada otkrije vlastitu bolest u terminalnoj fazi, odluči pristupiti tajnom eksperimentalnom programu. Podvrgnut eksperimentu koji se nije smio dogoditi, Wade otkriva svoje nove super-moći ubrzanog zacjeljivanja te postaje svoj alterego DEADPOOL. Naoružan, novostečenim vještinama i mračnim, uvrnutim smislom za humor, Deadpool kreće u potragu za čovjekom koji ga je gotovo uništio.