ponedjeljak, 12. listopada 2015.

Jesen i dani kruha u Slatini

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com





U organizaciji Grada Slatine, Savjetodavne službe Slatina i Turističke zajednice grada Slatine, u ponedjeljak, 19.listopada 2015., održat će se manifestacija „Jesen i dani kruha“.

Manifestacija će se održati na slatinskoj Gradskoj tržnici s početkom u 10:00 sati, dok će se posveta kruha održati u Crkvi sv. Josipa u 11:00 sati.

Na sajmu će sudjelovati školske zadruge, odnosno zadruga Zalatnuk iz OŠ Eugena Kumičića, zadruga Sekvoja iz OŠ Josipa Kozarca, zadruge Srednje škole Marka Marulića i Srednje obrtničke škole, sve iz Slatine.
Uz njih će svoje jabuke, sokove od jabuka, med, gljive, tikve, pleteni asortiman izložiti i obiteljska poljoprivredna gospodarstva, te kestenjar koji će peći kestenje. Svoje pekarske proizvode, kolače i ostale ukrasne predmete, pokazat će nam i djeca i njihove tete iz dječjeg vrtića Suncokret iz Slatine. Izbor najljepše uređenog štanda će biti od 10.30 do 11 sati.

Foto arhiva Domovina neta 2014. :












Promo :