nedjelja, 30. kolovoza 2015.

Održani 2. motosusreti u organizaciji Moto kluba ''Speed'' Slatina

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com




Moto klub ''Speed'' Slatina ove godine po drugi puta je u povodu obilježavanja Dana grada Slatine organizirao dvodnevne međunarodne motosusrete. 
Na lokaciji akumulacijskog jezera i izletišta Javorica okupilo se gotovo 300 motorista iz Švicarske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Njemačke i Hrvatske. Predsjednik Moto kluba ''Speed'' Vedran Klement podsjeća da klub postoji već 19 godina, a ovo su tek drugi motosusreti koje klub organizira.
– Nagodinu ćemo obilježiti 20 godina postojanja kluba i susreti će biti još brojniji i program atraktivniji, ako bude financijskih mogućnosti, najavio je predsjednik Klement.
Motoristi su smješteni u svojim šatorima na Javorici, a hranu su domaćini osigurali kroz donacije sponzora i ona je za sve sudionike susreta besplatna.
Motosusreti su započeli organiziranom zajedničkom vožnjom kroz Slatinu, a za vrijeme boravka u gradu bit će organizirana tombola, motoigre poput potezanja užeta, vožnje u tačkama ili zabijanja kolca, a u večernjim satima zabavljat će ih glazbene skupine Nagon iz Koprivnice i Puls original iz Zagreba, uz neizostavne Go-Go plesačice.
Predsjednik Klement kaže da će sredstva ostvarena na susretima biti utrošena u humanitarne svrhe, za djecu prilikom božićnih i uskrsnih blagdana.(radioslatina.hr/Domovina.net)

Foto :























Više fotografija na : Moto susreti