četvrtak, 30. srpnja 2015.

Glasnici istine, ambasadori VPŽ, trče maraton Čavoglave-Knin

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja, te 20. obljetnice VRO "Oluja" , Udruga maratonaca Virovitičko-podravske županije  "Glasnici istine'' organizirala je,  5. kolovoza, memorijalni maraton od Čavoglava do Knina u dužini od 38 km.

Maraton je uvršten u službeni program proslave  u kojem je predviđen dolazak maratonaca na stadion NK ''Dinare'' u 17.30 sati.

Start maratona je ispred crkve Hrvatskih mučenika u Čavoglavama u kojoj će se prije početka, u 10 sati ,održati sveta misa na kojoj će biti nazočni i ''Glasnici istine'' , gdje će fra Ilija Mikulić ,župnik župe sv.Ilije u Kljaki ,blagosloviti novu zastavu Udruge .

''Glasnici istine'' pozivaju sve braniteljske udruge ,kao i sve osobe sa područja Virovitičko-podravske županije koji će biti u Kninu, da ih dočekaju na ulasku u stadion.

"Bilo bi nam drago da nas dočekaju, pored ostalih, što veći broj žitelja naše županije koji će doći na proslavu Dana pobjede u Knin. ''Glasnici istine'' su već nebrojeno puta bili svugdje po Hrvatskoj ,gdje su sudjelovali na memorijalnim maratonima, ambasadori su mjesta iz kojih dolaze, kao i Virovitičko-podravske županije.Devet maratonaca iz županije trče sami ovaj maraton,zbog toga ponos svih nas time je veći. Maratonci će u Knin ući u pratnji mnogobrojnih motociklista predvođeni Markom Perkovićem Thompsonom." -kazao je  su "vođa" ''Glasnika istine'',Slatinčanin Pave Tutenov.





Promo :