utorak, 28. srpnja 2015.

Dolaze pacijenti iz Virovitice, Orahovice, Daruvara...

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Opća županijska bolnica u Požegi i u teškim vremenima za zdravstvo bilježi pomake u rezultatima poslovanja. Nakon što je proglašena za najbolju opću bolnicu u Hrvatskoj, izuzev KBC-ova, zabilježen je porast dolazaka pacijenata iz gradova izvan naše županije.

- Povećao se broj dolazaka, najviše iz susjednih gradova kao što su Virovitica, Orahovica i Daruvar. Jedan od razloga je taj što su nacionalni mediji objavili da je požeška bolnica najbolja, drugi, važniji razlog je taj što smo mi znatno skratili liste čekanja, tako da pacijenti relativno brzo dobiju vrhunsku uslugu - objašnjava Željko Glavić, ravnatelj požeške bolnice.

O konkretnim brojevima je teško govoriti, no ravnatelj Glavić kaže kako je za 4 posto povećan broj pacijenata u poliklinici koja se sastoji od više ambulanti te u dijagnostici. Požeška bolnica se danas sastoji od 34 odjela.

- Planiramo nastaviti ovako raditi i još poboljšavati uslugu radeći na statusu bolnice kao jedne od najboljih u Hrvatskoj. U bolnici se nastoji unaprijediti stručni rad te se potiču edukacije u svim strukama a nabavlja se i velik broj novih dijagnostičkih uređaja - zaključio je Glavić.(034portal.hr)





Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116