ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

Josip Marinović novi predsjednik HDSSB-a grada Slatine

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com




U Hrvatskom domu u nedjelju, 14. lipnja s početkom u 20 sati, održana je Izborna skupština Gradske organizacije HDSSB-a za grad Slatinu na kojoj je za predsjednika izabran Josip Marinović.

Izbornu skupštinu svojom nazočnošću uveličali su : utemeljitelj HDSSB-a hrvatski general Branimir Glavaš, predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin, kandidat stranke za ministra poljoprivrede u budućoj Vladi Željko Kraličak,  te petorica saborskih zastupnika Igor Češek, Ivan Drmić, Krešimir Bubalo, Josip Salapić i Dinko Burić.

Skupštinu je otvorio predsjednik HDSSB-a Virovitičko-podravske županije Igor Češek.

U svojim govorima svi su se govornici osvrnuli na neizdrživo stanje u državi , na nezadovoljstvo sadašnjom Vladom, kao i svim prošlim, jer je upravo njihovom nesposobnošću Hrvatska tu gdje je, od poželjnog mjesta za življenje postala je zemlja egzodusa pogotovo mladih, učenih ljudi. Naglasili su kako baš Slavonija i Branja mora biti središte Ministarstva poljoprivrede, poradi velike mogućnosti proizvodnje na kvalitetnoj slavonskoj zemlji. Također, iznijeli su plan i program s kojim će izići na predstojeće parlamentarne izbore , a kojemu je cilj jačanje Slavonije i Baranje ,ali i cijele Hrvatske. Rečeno je da se mora spriječiti iseljavanje mladih ljudi koji odlaze na rad u inozemstvo, na način da se mladima pruži prilika zapošljavanja u Hrvatskoj.

General Branimir Glavaš nije skrivao zadovoljstvo velikim brojem članova i simpatizera okupljenih u velikoj dvorani Hrvatskog doma.

Na kraju skupštine novoizabrani predsjednik GO HDSSB-a Slatina Josip Marinović zahvalio se svima na ukazanom povjerenju , te je uputio zahvalu velikom broju novinara koji su došli popratiti ovaj , za njega, velik događaj.

Ugodno opušteno druženje članova i čelnika stranke nastavljeno je u prostorijama ureda HDSSB-a.(foto&tekst : DF)


Foto :








































Video  :                        

Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116