ponedjeljak, 8. lipnja 2015.

Dodjela priznanja polaznicima Škole nogometa Kozice

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



Jučer, 7. lipnja, na nogometnom igralištu NK Kozice upriličena je svečanost dodjele medalje i pehara polaznicima Škole nogometa Kozice.

Za ostvarene rezultate u nogometnoj sezoni 2014./2015. za uzraste U-10 i U-12,koji su zauzeli 1. mjesto u 1. županijskoj nogometnoj ligi Slatina-Orahovica, medalje i pehare urulčili su izaslanik 1. ŽNL za mlađe uzraste Željko Moslavac, predsjednik Mjesnog odbora Kozice Dario Medved i predsjednik NK Kozice Damir Parc.

Mato Grgurić , trener i voditelj Škole nogometa Kozice,zahvalio se svojim mladim igračima, ali i roditeljima na ostvarenom impozantnom uspjehu :

''Škola nogometa Kozice djeluje godinu dana i već smo postali prvaci županije u dvije kategorije, U-10 i U-12. Ovim putem zahvalio bih se svojim mladim igračima i roditeljima , jer bez njih ovaj uspjeh ne bi bio ostvaren. Zahvalio bi se svom sponzorima, medijima i svim onima koji su na bilo koji način pridonijeli ovom našem uspjehu. Moram napomenuti da u obije kategorije imamo najbolje strijelce lige, Marina Zdelara i Silvia Mumleka. Također, Marin Zdelar izabran je u selekciju od 40 igrača u reprezentaciju, što mi je izuzetno drago, jer je to pokazatelj da se u školi ozbiljno radi, da imamo djecu koja znaju igrati, samo im je potrebno stručno vodstvo i rezultati neće izostati''-rekao je Grgurić.

Poslije dodjele odličja, odigrana je posljednja sezone za seniore između NK Kozice i NK Ćeralije u kojoj su domaćini slavili 3:2.

Svečanost 1. obljetnice Škole nogometa nastavila se prigodnim domjenkom uz glazbu grupe P.M.S. i odličan roštilj majstora ''rešetke'' Nine Bertića i Danijela Kastanetia. (foto&tekst/df)

Foto :


























Cijelu veliku fotogaleriju pogledajte klikom na : ŠN Kozice

Promo:
Vertigo caffe & wine bar 
Slatina Trg sv. Josipa




















Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116