četvrtak, 21. svibnja 2015.

Slatinski maturanti završetak srednjeg obrazovanja obilježili Norijadom

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com




Kao u svim gradovima lijepe naše, tako i u Slatini, maturanti su zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja obilježili poznatom Norijadom.

Ulice grada preplavile su skupine maturanata , pjevajući , zviždući , jednom riječi veseleći se završetku škole, bez ikakvog izgreda.

Središnji skup , okupljanje maturanata , bio je u Parku 136. slatinske brigade , gdje se je zabava nastavila uz slušanje pjesama sa mobitela, jer Grad , kao ni Turistička zajednica grada Slatine nisu imali sluha uljepšati ovaj , maturantima, značajan događaj, te im postaviti razglas u paviljonu.

U razgovoru sa maturantima na pitanje što će sada po završetku srednje škole, većina je odgovorila na fakultet. Vrlo mali broj je rekao kako će pokušati naći posao. Nisu skrivali neizvjesnost i nesigurnost u ostvarenju životne egzistencije, jer kako kažu, stanje u državi je teško, posla nema , a mnogi će po završetku faksa u inozemstvo, nažalost.

Kako su se maturanti zabavili pogledajte u fotogaleriji :















Cijelu fotogaleriju pogledajte klikom na : Slatinska Norijada 2015.