nedjelja, 24. svibnja 2015.

Dr. Miroslav Venus novi predsjednik Hrvatskoga epidemiološkog društva

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com



U hotelskom naselju Solarisu kod Šibenika održan je 3. hrvatski epidemiološki kongres, na kome je sudjelovao i Zavod za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije.
Ravnatelj Zavoda dr. Miroslav Venus, spec. epidemiolog, održao je izlaganje na temu “Prevencija pijenja alkoholnih pića kod mladih kroz pomoć u organizaciji slobodnog vremena u Virovitičko-podravskoj županiji”. Prikazani su rezultati anonimne ankete provedene među školskom populacijom učenika s područja naše županije, te projekt osmišljen 2007. godine kroz koji se mladima pomaže u organizaciji slobodnog vremena Vodičem pod nazivom “Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji”.
Tijekom održavanja Kongresa Hrvatsko epidemiološko društvo održalo je izvanrednu izbornu skupštinu, na kojoj je nakon provedenoga tajnog glasanja za novog predsjednika Hrvatskoga epidemiološkog društva izabran magistar znanosti dr. Miroslav Venus, a za prvu dopredsjednicu Višnja Smilović, specijalistica epidemiologije iz Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije.(radioslatina.hr)


Promo:
PRPIĆ TRADE TISKARA
BRAĆE RADIĆA 13 SLATINA (preko puta policije)
telefon 033/550-866
mobitel 091/517-3116


































Promo:
Vertigo caffe & wine bar 
Slatina Trg sv. Josipa