utorak, 19. svibnja 2015.

12 djevojaka u finalu Izbora Miss Slavonije i Baranje 2015.

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com




U subotu, 16. svibnja, u Slavonskom Brodu u Restoranu Signum održan je casting za regionalni izbor Miss Slavonije i Baranje 2015. 
Castingu se odazvalo 30-ak djevojaka iz cijele Slavonije, a stručni sud odabrao je 12 finalistica koje će se za titulu Miss Slavonije i Baranje za Miss Hrvatske 2015. boriti u završnici natjecanja, u subotu, 23. svibnja od 20.00 sati u Restoranu Signum.
Prema propozicijama Direkcije Izbora za Miss Hrvatske, predviđena su tri izlaska u kojima će djevojke predstaviti svoju osobnost, kreativnost, inteligenciju, šarm i ljepotu, i to u casual odjeći, u kupaćim kostimima te u elegantnim i unikatnim večernjim haljinama sa slavonskim motivima. 
Težak zadatak izbora najljepše Slavonke i njezinih pratilja imat će 12- člani ocjenjivački sud. Također, publika će birati svoju misicu, fotografi će izabrati miss fotogeničnosti, a djevojke će same među sobom birati miss simpatičnosti. 
Pobjednici će krunu i lentu s prestižnom titulom, predati Miss Slavonije i Baranje za 2014. godinu Osječanka Tamara Buljević, a novookrunjena misica stječe pravo izravnog natjecanja i predstavljanja Slavonije na Izboru za Miss Hrvatske za Miss svijeta 2015., koji će se održati 12. lipnja u Crikvenici.
U zabavnom dijelu subotnjeg izbora za Miss Slavonije, kojega već 24. godinu za redom uspješno, i uz potporu Grada Slavonskog Broda, Brodsko posavske županije, slavonskobrodske Turističke zajednice i brojnih sponzora organizira Brodsko udruženje mladih i najmlađih (BUMN), nastupit će Tamburaški sastav Behar, a program natjecanja vodit će šarmantna Suzana Šarić.(slavonski.hr)

Promo:
Vertigo caffe & wine bar 
Slatina Trg sv. Josipa