subota, 18. travnja 2015.

Prijave za ocjenjivanje vina u sklopu Sajma vina i kulena 2015. u Orahovici

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Ocjenjivanje vina održat će se u Orahovici 10. lipnja u sklopu Sajma vina i kulena 2015., koji će se održati  u periodu od 7. do 9. kolovoza 2015. godine na izletištu Orah, s ciljem da se svim posjetiteljima a prezentiraju domaći proizvodi i proizvođači. Riječ je o sajmu vina, odnosno vinogradarstva, vinarstva i voćarstva, turizma, tradicije, gastronomije, domaćih proizvoda, suvenira.
Na sajmu će osim vina i kulena, biti predstavljeni autohtoni i tradicijski ruralni proizvodi i usluge, eno i gastronomski specijaliteti, autohtona događanja i običaji te turistička ponuda ruralnog turizma. Biti će organizirano niz degustacija te promotivna prodaja i kupovina proizvoda. Sajam vina i kulena prilika je da vinogradari, vinari, voćari, proizvođači vina, kulenari, turistički djelatnici i proizvođači domaćih proizvoda na 300 m2 natkrivenog sajamskog prostora i 200 m2 otvorenog sajamskog prostora prezentiraju svoje proizvode i usluge. (orahovica.hr)
Prijavnicu za ocjenjivanje vina na kojoj je ujedno i prijava za zakup prostora možete skinuti ovdje: