subota, 18. travnja 2015.

Natječaj za sufinanciranje sportskih programa u 2015. godini

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Na temelju sredstava osiguranih u Državnome proračunu Republike Hrvatske za 2015. godinu i projekcije za 2016. i 2017., a sukladno odredbama Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta raspisalo je natječaj za sufinanciranje sportskih programa poticanja sportsko-rekreativnih aktivnosti u 2015. godini.
Prema tom natječaju, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta sufinancirat će sportske programe poticanja sportsko-rekreativnih aktivnosti u 2015. godini koje provode udruge i ustanove u sustavu sporta i odgojno-obrazovne ustanove. Temeljni ciljevi Natječaja su razviti i provesti učinkovite i održive aktivnosti koje će pridonijeti razvoju sporta, a usmjerene su na obuku djece i mladih neplivača, poticanje na bavljenje rekreativnim i amaterskim sportom te poticanje razvoja sporta u sklopu međunarodne sportske suradnje.
Prihvatljivi prijavitelji su svi koji ispunjavaju propisane uvjete natječaja, koji će osigurati i druge izvore financiranja i svi koji imaju stručne programe koji zadovoljavaju uvjete iz programskog područja na koji se prijavljuju Detaljne upute i popis potrebnih dokumenata nalaze se na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.(radioslatina.hr)