utorak, 3. ožujka 2015.

Sastanak na temu turističkog potencijala skijališta Tominac

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U prostoru Centra za poduzetništvo Grada Slatine održan je inicijalni sastanak Danijele Maravić, ravnateljice Centra za poduzetništvo, Helene Hegediš, direktorice Turističke zajednice i Borislava Radanovića, tajnika Skijaškog kluba Slatina, koji je označio početak suradnje na nadolazećim projektima koji će biti financirani sredstvima iz EU fondova, Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma Republike Hrvatske.
Na sastanku se razgovaralo o širokom spektru tema iz područja sportskog i rekreativnog turizma. Osim što je sastanak bio konstruktivan, iznesena su brojna rješenja koja će pridonijeti razvijanju zimskog turizma na lokalnom području kako na skijalištu Tominac tako i na širem slatinskom području uključujući i dizanje turističkog potencijala i ponude jezera Javorica.
Skijalište Tominac je veliki turistički i sportski potencijal na slatinskom području, koji su prepoznali TZ grada Slatine i Centar za poduzetništvo Grada Slatine. (radioslatina.hr/slatina.hr)