nedjelja, 1. ožujka 2015.

Izborna skupština HDSSB-a za općinu Zdenci

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Dana, 28. veljače 2015. s početkom u 19h, u Zdencima je održana Izborna skupština HDSSB-a za općinu Zdenci.Na skupštini su nazočili uglednici iz vrha stranke utemeljitelj HDSSB-a Branimir Glavaš, predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin, saborski zastupnici Dinko Burić, Krešimir Bubalo, Josip Salapić, Ivan Drmić i Igor Češek, te mnogi drugi.

Uvodne riječi dobrodošlice nazočnima uputio je dosadašnji i novoizabrani predsjednik HDSSB-a općine Zdenci Mato Barukčić koji se zahvalio članovima na dosadašnjoj potpori i radu stranke u općini Zdenci.

Mnoštvu prisutnih od gostiju prvo se obratio predsjednik HDSSB-a VPŽ Igor Češek pozdravivši sve nazočne prigodnim govorom dobrodošlice poslije kojega je ukazao na sve probleme koje je HDSSB imao pri samom osnivanju, na probleme u poljoprivredi, probleme nezaposlenosti, radi kojih ponajviše mladi, a i stariji napuštaju svoja ognjišta i odlaze diljem svijeta trbuhom za kruhom.

Nakon Igora Češeka obratio se predsjednik stranke Dragan Vulin koji je također pozdravio članove i simpatizere, te se osvrnuo na sveopće stanje u stranci, kao i na sve veći angažman članova s ciljem osnivanja ogranaka u mjestima VPŽ, gdje isti još nisu osnovani. Također je rekao da HDSSB na predstojećim Parlamentarnim izborima neće ulaziti u koaliciju ni sa jednom strankom, jer je jedina koalicija HDSSB-a, koalicija s narodom.

Utemeljitelj stranke hrvatski general Branimir Glavaš je na kraju srdačno pozdravio i zahvalio se na odazivu velikom broju članova, te je između ostaloga istakao svoje viđenje trenutnog stanja u stranci na koje je izuzetno ponosan, ali je napomenuo da se i nadalje mora ustrajno raditi na omasovljavanju članstva. Branimir Glavaš je dodao kako HDSSB neće ni sa lijevima ni sa desnima, ni sa HDZ-om ni sa SDP-om, jer ni jedni ni drugi do sada nisu pokazali ozbiljnost u vođenju države što se očituje trenutnim stanjem. Glavaš je također naglasio kako se HDSSB sve ovo vrijeme zalaže za decentralizaciju, odnosno okrupljivanje županija u pet regija s ciljem lakšeg iskorištavanja potpora iz fondova EU, a u kojima su stručnjaci iz HDSSB-a u OBŽ pokazali da mogu, žele i znaju.

Na kraju svog govora general Glavaš je sa puno optimizma i vjere pozvao članstvo na zajedništvo i kako ništa stranku, kao ni do sada, neće moći destabilizirati pored svih pokušaja od strane koje kakvih ulizica sadašnje i prošle Vlade. Za svoje!

Na Izbornoj skupštini HDSSB-a za općinu Zdenci ponovno je za predsjednika izabran Mato Barukčić.

Foto :


























Cijela fotogalerija na : Izborna skupština HDSSB-a za općinu Zdenci

Video :