četvrtak, 18. prosinca 2014.

Slatina-Putem oglasa naručio i platio stroj koji nije dobio

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer, 17. prosinca, u dopodnevnim satima u Policijsku postaju Slatina, osobno je pristupio 43 – godišnjak i prijavio kazneno djelo prijevare. 

Provedenim obavijesnim razgovorom, 43 – godišnjak je izjavio da je tijekom mjeseca studenoga 2014. godine, putem oglasnika, na poljoprivrednom imanju na području Bjelovara, pronašao priključni stroj – podrivač za poljoprivredni traktor. 
Nakon toga je putem ponuđenog telefonskog broja, 25. studenoga, stupio u kontakt sa nepoznatom muškom osobom i dogovorio kupnju spomenutog stroja sa isporukom u roku od tri dana uz uvjet da po zaprimanju predračuna izvrši uplatu na  ime tvrtke, što je i učinio. 

Obzirom da mu nakon uplaćenog iznosa većeg od 12 000 tisuća kuna, dogovoreni stroj nije isporučen do 17. prosinca, a   kontakt osoba mu više ne javlja, smatra da je prevaren. Zaprimljena je kaznena prijava na zapisnik. Za počiniteljima se traga. (PU virovitičko-podravska)