četvrtak, 18. prosinca 2014.

Filmovi u slatinskom kinu , 19.i 20. prosinca

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

Ovaj petak i subotu u slatinskom kinu možete pogledati filmove ''Spašavanje Djeda Mraza'' 3D (18:00 sati, ulaznica 15 kn)  i ''Drakula-Neispričana priča'' (20:00 sati, ulaznica 10 kn).


''Spašavanje Djeda Mraza'' 3D ,animirani, sinkronizirano :


Opasnost koja se nadvila nad Sjeverni pol ovoga bi Božića mogla dovesti u pitanje posjet Djeda Mraza djeci svijeta. Naime, zločesti Neven odlučio je ukrasti poznatom Djedici stroj pomoću kojeg on putuje kroz vrijeme i u jednoj večeri uspijeva podijeliti poklone svim mališanima na zemaljskoj kugli. Kako bi to spriječio, simpatični vilenjak Bernard okupit će prijatelje ne bi li spasili Božić i osigurali dostavu poklona na vrijeme!






''Drakula-Neispričana priča'' , akcija, drama,fantazija :


Za razliku od mnogobrojnih prethodnika koji su u središte stavljali vampirski svijet Vlada III rođenog u Transilvaniji 1431., akcijski spektakl Drakula Neispričana priča upoznaje nas s događajima koji su prethodili njegovom prelasku na tamnu stranu.
Ljubav prema najbližima, teška pozicija tijekom turskih osvajanja te odluka koju je morao donijeti glavne su teme ovog atraktivnog filma s odličnom glumačkom postavom koji donosi potpuno nove detalje o životu popularnog književnog lika oko kojeg se i danas lome koplja da li je zaista postojao ili je samo plod mašte Brama Stokera.

Film neće biti prikazan, jer nije stigao u POU!