četvrtak, 25. rujna 2014.

Završna konferencija projekta SLATINA

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U utorak, 30. rujna, u dvorani Hrvatkog doma u Slatini od 11 sati održat će se završna konferencija projekta „SLATINA – Osnaživanje odraslih osoba na tržištu rada“ kojeg provodi Pučko otvoreno učilište Slatina u suradnji s projektnim partnerima Pučkim otvorenim učilištem Obris iz Požege, Marinadom d.o.o. Slatina, Zvečevom d.d. Požega, Gradom Slatinom i Gradom Požegom.
Projekt je odobren u sklopu IPA IV – Razvoj ljudskih potencijala, grant shema Izgradnja kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih. Cilj projekta je bio osnaživanje sektora obrazovanja odraslih educiranjem nastavnog osoblja, razvojem i implementacijom programa obrazovanja odraslih za prehrambene tehnologe te osiguravanjem kvalitetne radne snage za potrebe industrije.
Nositelj projekta je Pučko otvoreno učilište Slatina, a ukupna mu je vrijednost 123.252,57 EUR, od čega Europska unija sufinancira 90,78%, tj. 111.888,68 EUR.
Na završnoj konferenciji predstavit će se postavljene ciljeve projekta, provedene aktivnosti, ostvarene rezultate te dodijeliti potvrde Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek vanjskim suradnicima učilišta koji su sudjelovali na edukaciji u sklopu projekta. (POU Slatina/vpz.hr)