četvrtak, 11. rujna 2014.

Slatina se ponovo bori sa vodom

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

foto arhiva od 5.8.2014.
Po izvješću Županijskog centra 112 Slatina ponovo pliva, tako da su slatinski vatrogasci izišli na nekoliko intervencija ispumpavanja vode.

Centar obaviještava da je cesta D2, između Sladojevaca i Donjih Meljana, dijelom poplavljena , te se mole vozači na pojačan oprez.
Na dijelu ceste pod vodom i dalje se prometuje, ali je postavljena prometna signalizacija radi veće sigurnosti u prometu.

Osim vatrogasaca na teren su izišli i djelatnici slatinske komunalne tvrtke, koji će pripomoći na najugroženijim područjima.

Velika količina kiše pala je tijekom noći, a prestala je padati oko 12 sati da bi oko 13 sati počela ponovo padati.Proširuju odvodni kanali da bi voda mogla oteći.
Kuće nisu ugrožene, ali se je pristupilo ispumpavanju vode iz dvorišta i kanala.

Najkritičnije je bilo u  slatinskim ulicama K. Šandora Đalskog, Matije Gupca, Kralja Zvonimira, Braće Radića, a nije pošteđen ni Stublovac koji se još sječa poplave od prije mjesec dana, kao ni prigradsko naselje Sladojevci.

Foto Robert Turkalj Radio Slatina :








-posljednja izmjena u 16:30 sati; kiša i dalje lagano pada