ponedjeljak, 15. rujna 2014.

Nove medalje slatinskih hrvača i hrvačica

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Već tradicionalno, drugi dio hrvačke sezone je okrenut natjecanjima u slobodnom stilu hrvanja. Tako su i proteklog vikenda u Zagrebu održana dva prvenstva Hrvatske u slobodnom stilu na kojima su sudjelovali slatinski hrvači i hrvačice.

U subotu, 13. rujna održano je prvenstvo za kadete, a u nedjelju 14. rujna održano je prvenstvo za mlađe djevojčice, kadetkinje i žene seniorke.

U subotu u muškoj konkurenciji za Slatinu su nastupili: Mario Bjelić u kategoriji do 54 kg zauzevši 5. mjesto; Matija Zver u kategoriji do 58 kg zauzevši 9. mjesto i Antonio Bošnjak u kategoriji do 120 kg  zauzevši 1. mjesto.
Slijedećeg dana u nedjelju za Slatinu su u uzrastu mlađih djevojčica nastupile : Zagorac Ana u kategoriji do 28 kg zauzevši 1. mjesto; Drokan Dorijana u kategoriji do 33 kg zauzevši  2. mjesto; Martinović Ana u kategoriji do 36 kg zauzevši  3. mjesto; Mihaljević Lorena u kategoriji do 44 kg zauzevši  5. mjesto; Dijana Drokan u kategoriji do 54 kg zauzevši  1. mjesto i Petrović Anita u kategoriji do 60 kg zauzevši 1. mjesto.
U uzrastu žene seniorke HK Slatina imao je jednu predstavnicu, Jelenu Kastaneti, koja je u kategoriji do 58 kg zauzela 2. mjesto.

Ekipno HK Slatina zauzeo je 3. mjesto.

Hrvače i hrvačice na prvenstva su pratili treneri: Borivoj Kocić, Novica Kocić, Mario Petrak, Josip Grahovac i Danijel Kolomaz.


Tekst-Martin Bišćan