subota, 23. kolovoza 2014.

Otvorena izložba ''Slatina grad rukometa''

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Otvaranjem izložbe ''Slatina grad rukometa'' službeno je započela manifestacija proslave Dana grada Slatine.

Izložba je postavljena u povodu proslave 60 godina slatinskog rukometa koja će biti otvorena za posjetitelje sve do 5. listopada.

Uvodne riječi, osvrtom na uspjehe RK Slatina, mnoštvu posjetitelja izrekli su Miroslav Venus, zamjenik gradonačelnika i predsjednik kluba, te dopredsjednik kluba, Davor Butorac.
Sanja Bošnjak, zamjenica župana Virovitičko-podravske županije, u svom govoru pohvalila je dugovječnost kluba i rukometnog sporta u Slatini, dok je izložbu otvorio gradonačelnik Slatine Ivan Roštaš.

Uz sadašnje aktivne rukometaše otvaranju su prisustvovali nekadašnji igrači , sada većinom umirovljenici, prisjećajući se dana ponosa i slave RK Slatine.

O samom postavu izložbe na kojemu se mogu vidjeti fotografije, dresovi, pehari, plekete, diplome, medalje...koje su rukometaši osvojili u 60 godina rada, više je rekla Dragica Šuvak, ravnateljica Zavičajnog muzeja grada Slatine pozvavši Slatinčane da posjete ovu hvale vrijednu izložbu.

Po otvaranju izložbe za sve posjetitelje bio je upriličen prigodni domjenak.

Foto :


























df