ponedjeljak, 28. srpnja 2014.

Besplatno sudjelujte na sajmu KREUS

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U Slatini i okolici postoji niz pojedinaca i Udruga koje se bave izradom unikatnih proizvoda koji su isključivo plod njihove kreativnosti i vrijednih ruku. U vlastitom domu, nekima je izrada zlatoveza, nakita, predmeta u boci, igračaka, čestitki, vezenje, kukičanje, pletenje, ukrašavanje predmeta, obrada drveta, izrada torbi, odjevnih predmeta i slično, samo hobi i ekspresija vlastite originalnosti.
Ima onih koji se predstavljaju na sajmovima, ali je više onih koji sramežljivo pokazuju svoje rukotvorine u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Kako bi predstavili sve njih, dakle izlagače nakita, ukrasa, odjevnih predmeta, različitih pomagala s ovog područja, odnosno rukotvorina, Turistička zajednica grada Slatine ponovno organizira Sajam rukotvorina “KREUS” (KRE-kreativci U S-Slatini). Sajam će se održati u subotu, 30. kolovoza 2014. u Parku “136.slatinske brigade”, a zamišljen je kao izložbeno-prodajni i počinje u 16 sati. Turistička zajednica poziva sve koji su zainteresirani za sudjelovanje da se prijave do 20. kolovoza 2014. do 12 sati, u ured TZ grada Slatine, Trg sv.Josipa 1, od 8 do 16 sati ili na brojeve 033/553-629; 098/161-0072, te putem elektroničke pošte: tz-grada-slatine@vt.t-com.hr. Prijava je besplatna, kao i ulaz na sajam.
Prijavnica se može preuzeti OVDJE
(tzg slatina)