subota, 19. srpnja 2014.

Peto natjecanje interventnih jedinica policije u praktičnom streljaštvu

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Interventna jedinica policije Policijske uprave zagrebačke organizirala je, uz pomoć Policijske akademije i Sindikata policije Hrvatske, u petak 18. srpnja, V natjecanje interventnih jedinica policije u praktičnom streljaštvu.
Natjecanje je održano na streljani „Bosna“ u Vrbovcu. Prema dosadašnjoj tradiciji, natjecateljske ekipe činila su po četiri člana. No, ove je godine, u cilju promicanja žena u interventnoj policiji, po prvi puta organizirano i natjecanje za pripadnice ženskog spola u pojedinačnoj kategoriji.
Plasmani su se ostvarivali u tri kategorije: muški ekipno, muški pojedinačno i žene pojedinačno, a sudionici su se natjecali pucajući iz službenog pištolja HS9, jurišne puške i policijske borbene sačmarice.
Interventna jedinica policije Policijske uprave zagrebačke trijumfirala je u sve tri kategorije. Osim što su osvojili prvo mjesto ekipno, najbolji strijelac među muškarcima bio je Mario Šoštarić, a prvo mjesto među ženama osvojila je Suzana Šiletić.(MUP RH)
Foto/MUP RH :