četvrtak, 29. svibnja 2014.

UHBL-PTSP-VPŽ-Orahovica odvezla pomoć u Županju

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Članovi županijske Udruge branitelja liječenih od PTSP-Orahovica odvezli su kombi s pomoći namijenjenom stanovnicima poplavljenih područja u sabirni centar u Županju. 

U kupljenim paketima nalazili su se proizvodi koji su sada nužno potrebni stanovništvu stradalih područja kao prašak za veš,omekšivaći,sanitari,hrana za djecu i odrasle,voda,higjenske potrepštine itd.

Članovi Udruge odvojili su dio sredstava dobijenih natječajem za braniteljske udruge i kupili potrebna sredstva,isključivo hrvatskih proizvođača, te ujedno simbolično pomogli hrvatskom gospodarstvu.

U Županji su ih dočekali članovi UHBL-PTSP-Županja i članovi Crvenog križa,te je dogovorena daljnja suradnja,koja će se realizirati već idući tjedan gdje članovi udruge idu u pomoć na istovar i razvrstavanje pomoći po punktovima,dok se ne steknu uvjeti da se može ući u sela i pomoći na raščišćavanju stradalih objekata.

Foto : 










Tekst&Foto : Miroslav Milovuković-Minkila
Uredio/df