subota, 5. travnja 2014.

Slatina zaplesala Happy

Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U organizaciji Turističke zajednice grada Slatine , jučer, 4. travnja, započelo je snimanje plesno-turističkog spota, kao promociju grada i turističkih znamenitosti.

Spot je zamišljen kao plesna razglednica Slatine, po uzoru na neke veće gradove, a na projektu su sudjelovale osnovne škole, dječji vrtići, Srednja škola Marka marulića, Industrijsko-obrtnička škola Slatina,udruga KRIK,plesna skupina ZUMBA, Glazbena škola Slatina, Biciklistički klub Slatina, Moto klub Speed Slatina...,te građani Slatine.

Već od jutra, točnije od 8.30 sati, započelo je snimanje Happy spota krenuvši od osnovnih škola i dječjih vrtića, da bi potom zaplesali srednjoškolci  ispred svojih škola. Vesela povorka na kratko je obišla i Slatinsku tržnicu, te se zaputila u Park 136. slatinske brigade, gdje su im se pridružili građani i glazbenici Glazbene škole Slatina, te ZUMBE koje su zaplesale na rukometnom igralištu i ispred zgrade Gradske uprave.
Snimanje se nastavilo na jezeru Javorica sa članovima Moto kluba Speed Slatine i njihovim oktanskim ljubimcima.

Projekt se nastavlja i narednih dana, jer u jednom danu se jednostavno nije moglo obići sve zamišljene i po scenariju zacrtane lokacije.

Helena Hegediš direktorica Turističke zajednice grada Slatine je objasnila kako se projektom žele pokazati sve ljepote i turističke destinacije, kao i kulturna baština grada Slatine. Tako da su ciljano odabrane razne lokacije u gradu i oko njega.

Kako je bilo na snimanju Happy spota u produkciji studija Marinianis, snimatelja Tomislava Felbara, pogledajte u fotogaleriji :











































Video kako je sniman Happy Slatina :


df